Moliūgų blyneliai su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų blyneliai su kefyru

Moliūgų apkepai - skanus ir apetitą žadinantis patiekalas. Šio patiekalo gaminimas užtruks šiek tiek laiko, bet nustebins savo rezultatu. Lietiniai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jie gaunasi labai saldūs, nors sudedamosiose dalyse nėra cukraus. Lėkštės pradedamos gaminti nuo vasaros pabaigos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų blyneliai su kefyru Žingsnis 1
Sutarkuokite moliūgą tarka arba virtuviniu peiliu ir sumaišykite su kiaušiniais. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Moliūgų blyneliai su kefyru Žingsnis 2
Suberkite cukrų ir kruopščiai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Žingsnis 3

Moliūgų blyneliai su kefyru Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir šaukštu sukrėskite tešlą į keptuvę. Kepkite, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos