Publikavimo data: 2024-06-22
Moliūgų česnakinės bulvytės
Mėgstami cukinijų apkepai. Tačiau ar kada nors bandėte moliūgų paplotėlių? Siūlau juos pasigaminti. Jie ne tik skanūs, bet ir sveiki. Be to, jie labai skiriasi nuo cukinijų apkepų: skoniu, tekstūra ir net spalva. Be to, mano pateiktame moliūgų apkepų recepte yra česnakų, todėl patiekalas tampa dar gardesnis.
Žingsnis 1
Nuluptą moliūgą sutarkuokite smulkia tarka arba susmulkinkite virtuviniu kombainu.
Žingsnis 2
Į dubenį į tarkuotą moliūgą įmuškite kiaušinius. Pagal skonį pagardinkite druska. Suberkite miltus ir susmulkintą česnaką. Viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus (apie 4-5 valgomuosius šaukštus) ir įkaitinkite. Šaukštu į keptuvę dėkite paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos