Moliūgų ir kokosų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Moliūgų ir kokosų kreminė sriuba

Moliūgų ir kokosų kreminės sriubos skirtumas tas, kad čia grietinėlė pakeista kokosų pienu. Tai kaloringas produktas, turintis daug naudingų rūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Rinkdamiesi jį atkreipkite dėmesį į tai, kad riebesni variantai tinka sriuboms, antriesiems patiekalams, desertams ir kremams gaminti. O mažiau riebūs mėginiai - gėrimams. Pirkdami moliūgą atminkite, kad prinokusio ir skanaus moliūgo odelė yra tanki, bet ne "medinė", o uodega tamsi ir sausa.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
45 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų ir kokosų kreminė sriuba Žingsnis 1
Išvirkite daržoves. Sudėkite moliūgą į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite prieskonius (karį, lauro lapą, pipirus) ir druską pagal skonį. Užvirinkite vandenį ir virkite moliūgą ant vidutinės ugnies 10 minučių. Tada į puodą sudėkite likusias daržoves (morkas ir svogūnus) ir virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 2

Moliūgų ir kokosų kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite kokosų pieną. Įdėkite dubenėlį su pienu į mikrobangų krosnelę ir virkite 1 minutę dideliu galingumu. Išmaišykite ir virkite dar 30 sekundžių.

Žingsnis 3

Moliūgų ir kokosų kreminė sriuba Žingsnis 3
Į sriubą įpilkite pieno. Puodą su moliūgais nukelkite nuo ugnies ir nusunkite į kitą dubenį. Iš daržovių mišinio išimkite lauro lapą, sudėkite česnaką ir supilkite pašildytą kokosų pieną. Tada sriubą sutrinkite trintuvu, prireikus įpilkite daržovių sultinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos