Publikavimo data: 2025-08-18
Moliūgų kreminė sriuba
Laba diena, draugai! Noriu pasidalyti su jumis gardžiu moliūgų kreminės sriubos receptu. Ši sriuba labai tinka vaikams. Ji yra švelnaus ir kreminio skonio. O svarbiausia, kad ją lengva paruošti ir ji gaunasi labai skani.
Žingsnis 1
Kubeliais supjaustytą svogūną ir česnaką su išspaustu česnaku pakepinkite svieste, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir prieskonius, išmaišykite ir leiskite šiek tiek pakepti, nes per tą laiką moliūgas sugers aliejų ir prieskonius.
Žingsnis 4
Kai moliūgas sugers visą aliejų, supilkite verdantį vandenį taip, kad vanduo ne visiškai apsemtų moliūgą. Uždenkite dangčiu ir virkite moliūgą, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Sriubą sutrinkite iki kremo pasitelkdami panardinamąjį maišytuvą. Paragaukite druskos ir prieskonių, jei jų nepakanka, įberkite daugiau. Sriubą galite patiekti tokią, bet jei norite kreminio skonio, įpilkite 2 valgomuosius šaukštus 20 % grietinėlės ir užkaiskite ant ugnies. Kai tik pasirodys pirmas užviręs burbuliukas, nedelsdami nukelkite nuo ugnies, antraip grietinėlė sutirštės.
Kategorijos