Publikavimo data: 2024-03-24
Moliūgų kreminė sriuba su vištienos sultiniu
Šiandien gaminsime ryškią rudens sriubą iš moliūgų. Šią sriubą geriausia virti su vištienos sultiniu. Taip ji taps dar skanesnė ir maistingesnė. Šios sriubos recepte taip pat yra grietinėlės, kuri suteikia sriubai subtilaus skonio. Suteikite savo valgiaraščiui šiek tiek spalvų.
Žingsnis 1
Vištieną išvirkite ir atidėkite į šalį, kad supjaustytumėte mažais gabalėliais. Nulupkite visas daržoves. Stambiai supjaustykite svogūną, morką, moliūgą ir bulvę. Daržoves išvirkite vištienos sultinyje.
Žingsnis 2
Kai daržovės išvirs, nusunkite sultinį ir į puodą sudėkite supjaustytą vištieną.
Žingsnis 3
Sudedamąsias dalis susmulkinkite trintuvu. Jei norite, kad sriuba būtų skystesnė, įpilkite šiek tiek daugiau vištienos sultinio.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Taip pat galite įberti mėgstamų prieskonių.
Kategorijos