Publikavimo data: 2024-06-22
Moliūgų paplotėliai su malta mėsa
Paruoškite skanius ir sočius moliūgų blynus su malta mėsa. Galite naudoti kiaulienos arba vištienos faršą. Aš pirmenybę teikiu kiaulienai, nes dėl jos riebalų patiekalas yra aromatingesnis ir sultingesnis.
Žingsnis 1
Moliūgą sutarkuokite smulkia tarka arba virtuviniu kombainu.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į dubenį su tarkuotu moliūgu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į anksčiau sumaišytus ingredientus įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, įberkite druskos, juodųjų pipirų, įspauskite česnako ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi šaukštu dėkite tešlą ir suformuokite fritterius. Kepkite iš abiejų pusių 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos