Moliūgų paplotėliai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Moliūgų paplotėliai su malta mėsa

Paruoškite skanius ir sočius moliūgų blynus su malta mėsa. Galite naudoti kiaulienos arba vištienos faršą. Aš pirmenybę teikiu kiaulienai, nes dėl jos riebalų patiekalas yra aromatingesnis ir sultingesnis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgą sutarkuokite smulkia tarka arba virtuviniu kombainu.

Žingsnis 2

Moliūgų paplotėliai su malta mėsa Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į dubenį su tarkuotu moliūgu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Moliūgų paplotėliai su malta mėsa Žingsnis 3
Į anksčiau sumaišytus ingredientus įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, įberkite druskos, juodųjų pipirų, įspauskite česnako ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Moliūgų paplotėliai su malta mėsa Žingsnis 4
Suberkite miltus ir vėl viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Moliūgų paplotėliai su malta mėsa Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi šaukštu dėkite tešlą ir suformuokite fritterius. Kepkite iš abiejų pusių 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos