Moliūgų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Moliūgų pjaustymas

Kotletus galima patiekti labai originaliai ir suteikti jiems neįprastą skonį naudojant moliūgą, pavyzdžiui, jei paruošite kotletus su aštriu medaus moliūgu. Moliūgas laikomas daržove, tačiau iš tikrųjų tai yra uoga. Priklausomai nuo veislės, moliūgai būna įvairių spalvų ir formų, jie dažnai naudojami kaip skulptūros ar dekoracijos, ypač per Heloviną. Vokietijoje, Liudvigsburge, kasmet rengiamas Moliūgų festivalis, kuriame galima pamatyti ir pačius vaisius, ir neįprastas iš jų pagamintas skulptūras.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, papriką, česnaką ir maltus raudonuosius pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol iškeps, po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Suvyniokite kotletus į foliją ir palikite 5-7 minutes pailsėti.

Žingsnis 2

Moliūgų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Įdėkite moliūgą į įkaitintą keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir kepkite 5 minutes, tada, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite moliūgą, kol jis suminkštės (apie 10 minučių). Suberkite čiobrelius ir graikinius riešutus ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite medų, vėl viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos