Publikavimo data: 2024-06-15
Moliūgų pjaustymas
Kotletus galima patiekti labai originaliai ir suteikti jiems neįprastą skonį naudojant moliūgą, pavyzdžiui, jei paruošite kotletus su aštriu medaus moliūgu. Moliūgas laikomas daržove, tačiau iš tikrųjų tai yra uoga. Priklausomai nuo veislės, moliūgai būna įvairių spalvų ir formų, jie dažnai naudojami kaip skulptūros ar dekoracijos, ypač per Heloviną. Vokietijoje, Liudvigsburge, kasmet rengiamas Moliūgų festivalis, kuriame galima pamatyti ir pačius vaisius, ir neįprastas iš jų pagamintas skulptūras.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, papriką, česnaką ir maltus raudonuosius pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ir kepkite kotletus iš abiejų pusių, kol iškeps, po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Suvyniokite kotletus į foliją ir palikite 5-7 minutes pailsėti.
Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Įdėkite moliūgą į įkaitintą keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir kepkite 5 minutes, tada, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite moliūgą, kol jis suminkštės (apie 10 minučių). Suberkite čiobrelius ir graikinius riešutus ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite medų, vėl viską išmaišykite.
Kategorijos