Publikavimo data: 2025-08-17
Moliūgų salotos
Dietinės ir saldžios salotos, tinkančios lengviems pusryčiams ar vakarienei. Žaliuose moliūguose yra vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą ir padeda organizmui kovoti su virusinėmis ligomis. Geras moliūgas turi storą žievę, be įtrūkimų ar tamsių dėmių. Nevartokite milžiniškų vaisių - jų minkštimas gali būti sausas, vandeningas ir kartus.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą ir salotų ingredientus. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite citrinos sultis ir medų. Obuolius, morkas ir citrinos žievelę supjaustykite šiaudeliais. Smulkiai sukapokite graikinius riešutus. Stambiai sutarkuokite moliūgą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite moliūgą, morkas, obuolius, graikinius riešutus ir citrinos žievelę į salotinę. Salotas užpilkite padažu ir išmaišykite.
Kategorijos