Moliūgų salotos su vytinta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Moliūgų salotos su vytinta mėsa

Skonio sprogimas: saldus ir sūrus, pabandykite pasigaminti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų salotos su vytinta mėsa Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite trikampėliais.

Žingsnis 2

Moliūgų salotos su vytinta mėsa Žingsnis 2
Įdėkite moliūgą į 200 laipsnių temperatūros orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros, ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Moliūgų salotos su vytinta mėsa Žingsnis 3
Paruoškite padažą sumaišydami medų, aliejų ir čiobrelius.

Žingsnis 4

Moliūgų salotos su vytinta mėsa Žingsnis 4
Po 10 minučių išimkite moliūgą iš orkaitės, aptepkite padažu ir vėl dėkite į orkaitę dar 5 minutėms.

Žingsnis 5

Moliūgų salotos su vytinta mėsa Žingsnis 5
Kai moliūgas apkeps, sudėkite salotas: perkelkite moliūgą pakaitomis su mėsa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos