Moliūgų troškinys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Moliūgų troškinys receptas

Jei jau gaminote moliūgų sriubą, moliūgų košę, moliūgų sultis, moliūgų pyragą, bet namuose dar turite daug moliūgų, pabandykite pasigaminti gardų varškės ir moliūgų apkepą. Naudodami varškę, kefyrą ir manų kruopas, turėsite traškią, gardžią tekstūrą. Kita vertus, moliūgas suteiks ryškią spalvą ir lengvą skonį. Gera žinia ta, kad paruošti šį patiekalą užtruks tik 30 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų troškinys receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite moliūgą, minkštimą sutarkuokite smulkia tarka. Varškę pertrinkite per vidutinį sietelį, supilkite manų kruopas ant kefyro ir palikite 10 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Moliūgų troškinys receptas Žingsnis 2
Sudėkite varškę, kiaušinius ir cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Moliūgų troškinys receptas Žingsnis 3
Į varškės masę įmaišykite tarkuotą moliūgą ir kefyre išmirkytas manų kruopas. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 4

Moliūgų troškinys receptas Žingsnis 4
Mišinį sudėkite į aliejumi pateptą formą ir uždenkite folija.

Žingsnis 5

Moliūgų troškinys receptas Žingsnis 5
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos