Publikavimo data: 2025-08-17
Moliūgų veganiški blyneliai.
Lengva, skanu, greita ir labai sveika.
Žingsnis 1
Nulupkite obuolį ir moliūgą ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumalkite blenderiu.
Žingsnis 3
Išmirkytas šalavijų arba linų sėklas sudėkite į maišytuvą.
Žingsnis 4
Įdėkite mėgstamų prieskonių, aš naudojau cinamoną, vanilę.
Žingsnis 5
Įdėkite medaus ir žalių grikių miltų.
Žingsnis 6
Jei norite, įberkite šiek tiek kokosų drožlių. Užminkykite tešlą kepiniams, tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
Žingsnis 7
Lengvai apkepkite keptuvėje arba iškepkite orkaitėje.
Kategorijos