Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže

Kad virta ėriena būtų minkšta ir skani, ją reikia ne tik teisingai išvirti, bet ir tinkamai pasirinkti. Stenkitės, kad mėsa būtų šiek tiek rausva, elastinga, o paspaudus sugrįžtų į formą. Tik tokia mėsa paprastą vakarienę gali paversti tikru šedevru, kurio tikrai norėsite paragauti ne vieną kartą.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite. Viską sumaišykite, sudėkite ėriuko mėsą, palikite marinuotis 80-100 min.

Žingsnis 2

Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže Žingsnis 2
Kepkite ėrieną be marinato keptuvėje ant didelės ugnies, tada supilkite marinatą ir troškinkite ant mažos ugnies mažiausiai valandą. kol beveik visas marinatas išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos