Publikavimo data: 2024-05-19
Mongolų stiliaus minkšta ėriena sojų padaže
Kad virta ėriena būtų minkšta ir skani, ją reikia ne tik teisingai išvirti, bet ir tinkamai pasirinkti. Stenkitės, kad mėsa būtų šiek tiek rausva, elastinga, o paspaudus sugrįžtų į formą. Tik tokia mėsa paprastą vakarienę gali paversti tikru šedevru, kurio tikrai norėsite paragauti ne vieną kartą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite. Viską sumaišykite, sudėkite ėriuko mėsą, palikite marinuotis 80-100 min.
Žingsnis 2
Kepkite ėrieną be marinato keptuvėje ant didelės ugnies, tada supilkite marinatą ir troškinkite ant mažos ugnies mažiausiai valandą. kol beveik visas marinatas išgaruos.
Kategorijos