Morkų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Morkų kreminė sriuba

Morkų kreminė sriuba - tai paprastai paruošiamas ir mažai kalorijų turintis patiekalas. Virtos morkos puikiai virškinamos, jose yra daug vitaminų ir naudingų medžiagų. Toks patiekalas verdamas su grietinėle, dėl kurios jis įgauna švelnų aksominį skonį. Virimui rinkitės nuo 10 iki 30 % grietinėlės. Tokiems patiekalams grietinėlės riebumas paprastai neviršija 30, nes riebesnė grietinėlė maišytuve gali sulipti į kreminį kreminį krešulį, kuris sugadins ir patiekalo išvaizdą, ir skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 1
Išvirkite daržoves. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite supjaustytas daržoves. Užvirkite ir virkite 25 minutes.

Žingsnis 2

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 2
Virtas daržoves sutrinkite. Nusunkite vandenį iš puodo. Virtas morkas, bulves ir svogūnus sutrinkite bulvių trintuvu arba susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 3

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 3
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti sriubą. Į daržoves supilkite pieną, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir 2-3 minutes kaitinkite ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su paukštiena, sriubos su vištiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, grietinėlės sriuba, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė, grietinėlės sriuba su sūriu

Kategorijos