Publikavimo data: 2024-04-06
Morkų kreminė sriuba
Morkų kreminė sriuba - tai paprastai paruošiamas ir mažai kalorijų turintis patiekalas. Virtos morkos puikiai virškinamos, jose yra daug vitaminų ir naudingų medžiagų. Toks patiekalas verdamas su grietinėle, dėl kurios jis įgauna švelnų aksominį skonį. Virimui rinkitės nuo 10 iki 30 % grietinėlės. Tokiems patiekalams grietinėlės riebumas paprastai neviršija 30, nes riebesnė grietinėlė maišytuve gali sulipti į kreminį kreminį krešulį, kuris sugadins ir patiekalo išvaizdą, ir skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite daržoves. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite supjaustytas daržoves. Užvirkite ir virkite 25 minutes.
Žingsnis 2
Virtas daržoves sutrinkite. Nusunkite vandenį iš puodo. Virtas morkas, bulves ir svogūnus sutrinkite bulvių trintuvu arba susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 3
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti sriubą. Į daržoves supilkite pieną, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir 2-3 minutes kaitinkite ant vidutinės ugnies.
Kategorijos