Morkų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Morkų pjaustymas

Morkų kotletas - skanus ir sveikas patiekalas darbo dienomis ir švenčių dienomis. Morkos stiprina imunitetą, gerina virškinimą, stimuliuoja protinę veiklą ir lėtina senėjimo procesus. Daržovę galima naudoti ir šviežią, ir šaldytą. Tinka bet kokia mėsa. Kartu su morkomis galite dėti bet kokių kitų daržovių. O kad daržovių ir mėsos sultys neišsiskirtų, įdėkite rudenišką sūrio plutelę. Geriau imti kietųjų rūšių sūrį, pavyzdžiui, rusišką arba olandišką.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Morkų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Iš šlaunelių išpjaukite kaulą ir lengvai apskrudinkite mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Morkų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Keptuvėje su aliejumi 3-5 min. pakepinkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Periodiškai maišykite ir stebėkite, kad daržovės nesudegtų.

Žingsnis 3

Morkų pjaustymas Žingsnis 3
Sudėkite patiekalą ir iškepkite. Šlauneles dėkite oda į apačią ant kepimo skardos. Ant viršaus paskleiskite keptas daržoves. Apibarstykite sūriu, viršų aptepkite majonezu. Dėkite į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos