Naminė adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminė adžika

Naminė adžika yra puikus natūralus bet kokio patiekalo pagardas. Pakeičia visus parduotuvėje pirktus prieskonius.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Naminė adžika Žingsnis 1
Nulupkite ir nuplaukite paprikas, česnakus ir pomidorus.

Žingsnis 2

Naminė adžika Žingsnis 2
Sumaišykite blenderiu, įberkite druskos.

Žingsnis 3

Naminė adžika Žingsnis 3
Supilstykite į stiklainius ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos