Naminė adžika be virimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminė adžika be virimo

Adžika - tai abchazų ir gruzinų virtuvės patiekalas. Tai pastos pavidalo masė su tarkuotais prieskoniais. Šis prieskonis dažnai patiekiamas prie mėsos patiekalų ir ne tik. Jis labai išpopuliarėjo tarp aštraus maisto mėgėjų. Iki šiol yra įvairių šio prieskonio paruošimo variantų.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Naminė adžika be virimo Žingsnis 1
Išimkite iš paprikų sėklas. Paprikas supjaustykite dideliais gabalais. Nulupkite ir stambiai sukapokite česnaką. Sudėkite česnaką ir paprikas į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 2

Į tą patį dubenį sudėkite kalendras ir petražoles. Paskrudinkite graikinius riešutus sausoje keptuvėje ir suberkite į likusius ingredientus. Pagal skonį pagardinkite druska. Visą mišinį sumalkite iki vientisos tyrės. Palikite pastovėti 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos