Publikavimo data: 2025-08-19
Naminė adžika be virimo
Adžika - tai abchazų ir gruzinų virtuvės patiekalas. Tai pastos pavidalo masė su tarkuotais prieskoniais. Šis prieskonis dažnai patiekiamas prie mėsos patiekalų ir ne tik. Jis labai išpopuliarėjo tarp aštraus maisto mėgėjų. Iki šiol yra įvairių šio prieskonio paruošimo variantų.
Žingsnis 1
Išimkite iš paprikų sėklas. Paprikas supjaustykite dideliais gabalais. Nulupkite ir stambiai sukapokite česnaką. Sudėkite česnaką ir paprikas į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 2
Į tą patį dubenį sudėkite kalendras ir petražoles. Paskrudinkite graikinius riešutus sausoje keptuvėje ir suberkite į likusius ingredientus. Pagal skonį pagardinkite druska. Visą mišinį sumalkite iki vientisos tyrės. Palikite pastovėti 2 valandas, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos