Publikavimo data: 2024-03-27
Naminė ajika su paprikomis
Manoma, kad adžika kilo iš Abchazijos. Šis aštrus padažas su daug pipirų patiekiamas prie mėsos patiekalų ir keptų daržovių. Žmonės, kurie ypač mėgsta aštrius dalykus, gali valgyti adžiką tiesiog su duona. Šiame recepte išsamiai apžvelgsime, kaip pasigaminti naminę adžiką.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir pakepinkite jį augaliniame aliejuje tiesiai keptuvėje.
Žingsnis 2
Į česnaką sudėkite griežinėliais supjaustytas paprikas. Imbierą ir aitriąją papriką taip pat supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą. Virkite apie 30 minučių.
Žingsnis 3
Po to į adžiką suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Gautą mišinį sumalkite blenderiu, įpilkite acto ir supilkite į stiklainį.
Kategorijos