Naminė avinžirnių sriuba su česnakais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė avinžirnių sriuba su česnakais ir svogūnais

Avinžirnių sriuba nepasižymi turtinga ingredientų sudėtimi ir turi kelias rūšis. Šiame recepte aprašoma viena paprasčiausių avinžirnių sriubų - Toskanos. Ją sudaro tik trys pagrindiniai produktai: avinžirniai, česnakai ir svogūnai. Tačiau, nepaisant to, kad paruošti sriubą paprasta, ji būna ir soti, ir labai švelni. Ji puikiai tinka vegetarams, nes joje nėra mėsos, tačiau joje vis tiek gausu įvairių vitaminų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Naminė avinžirnių sriuba su česnakais ir svogūnais Žingsnis 1
Avinžirnius užpilkite dideliu kiekiu vandens, pastatykite ant ugnies, užvirinkite ir virkite, kol suminkštės (apie 40 minučių).

Žingsnis 2

Naminė avinžirnių sriuba su česnakais ir svogūnais Žingsnis 2
Virtus avinžirnius pasūdykite, suberkite prieskonius ir susmulkinkite panardinamuoju trintuvu.

Žingsnis 3

Naminė avinžirnių sriuba su česnakais ir svogūnais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį alyvuogių aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite smulkintą česnaką ir išmaišykite. Sudėkite avinžirnius į lėkštę ir ant viršaus uždėkite kepsnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos