Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi

Gausus karštas soliakas - puikus pasirinkimas sotiems pietums šaltuoju metų laiku. Dėl daržovių įvairovės sriuba yra labai sotūs ir aromatinga. Ją galima ruošti šeimos pietums ar vakarienei su skrudintomis duonos riekelėmis. Pagrindinis patiekalo ingredientas - rauginti agurkai, kurie puikiai dera su visais kitais ingredientais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 minutes. Tada į keptuvę supilkite visus mėsos produktus.

Žingsnis 2

Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi Žingsnis 2
Kepkite dar 10 minučių. Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus ir maišydami sudėkite pomidorus ir pagal skonį įberkite druskos. Vėl gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi Žingsnis 3
Viską troškinkite dar 10 minučių ir supilkite visą keptuvės turinį į puodą su bulvėmis. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 25-30 minučių. Patiekite karštą su alyvuogėmis, citrina ir grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos