Publikavimo data: 2024-10-14
Naminė dešra su kumpiu ir citrinos rūgštimi
Gausus karštas soliakas - puikus pasirinkimas sotiems pietums šaltuoju metų laiku. Dėl daržovių įvairovės sriuba yra labai sotūs ir aromatinga. Ją galima ruošti šeimos pietums ar vakarienei su skrudintomis duonos riekelėmis. Pagrindinis patiekalo ingredientas - rauginti agurkai, kurie puikiai dera su visais kitais ingredientais.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 minutes. Tada į keptuvę supilkite visus mėsos produktus.
Žingsnis 2
Kepkite dar 10 minučių. Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus ir maišydami sudėkite pomidorus ir pagal skonį įberkite druskos. Vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Viską troškinkite dar 10 minučių ir supilkite visą keptuvės turinį į puodą su bulvėmis. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 25-30 minučių. Patiekite karštą su alyvuogėmis, citrina ir grietine.
Kategorijos