Naminė feijoada pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminė feijoada

Feijoada yra tradicinis Brazilijos patiekalas, kurio šaknys siekia kolonijinius laikus. Pagal vieną iš versijų feijoada atsirado iš Brazilijos vergų, kurie dažnai eksperimentuodavo su šeimininkų stalo likučiais.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Naminė feijoada Žingsnis 1
Nuplautus ryžius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Tada sudėkite pusę sviesto ir išmaišykite. Šonkauliukus ir pupeles virkite kartu 60 minučių, kol pusiau išvirs.

Žingsnis 2

Naminė feijoada Žingsnis 2
Išimkite šonkaulius iš keptuvės, nuimkite mėsą nuo kaulų. Supjaustykite supjaustytą mėsą, dešrą, šoninę kubeliais ir apkepkite likusiame aliejuje. Į puodą sudėkite svogūnus, mėsą, dešrą, šoninę, įberkite druskos, pipirų ir 45 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Naminė feijoada Žingsnis 3
Paskrudinkite duonos riekes ant grotelių arba orkaitėje ant skardos. Į keptuvę įdėkite kelias apelsino skilteles ir petražoles ir troškinkite dar 5 minutes. Išjunkite keptuvę, uždenkite ją dangčiu ir palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos