Publikavimo data: 2024-09-17
Naminė kiauliena su prieskoniais
Kuo pakeisti dešrą iš parduotuvės? Žinoma, mėsa. Boujenina puikiai tinka rytiniams sumuštiniams, taip pat daržovėms ir garnyrams. Mėsa pagal šį receptą gaunasi minkšta, sultinga ir skani.
Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį nuplaukite, nusausinkite servetėle.
Žingsnis 2
Padarykite nedidelius įpjovimus ir į mėsą įberkite česnakų (česnako skilteles galima susmulkinti).
Žingsnis 3
Sumaišykite druską, rūkytą papriką ir prieskonius. Mišiniu įtrinkite mėsą iš visų pusių.
Žingsnis 4
Uždenkite dubenį su mėsa maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 3-5 valandoms (galite ir per naktį).
Žingsnis 5
Sudėkite mėsą į kepimo maišelį ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą.
Kategorijos