Naminė kiauliena su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Naminė kiauliena su prieskoniais

Kuo pakeisti dešrą iš parduotuvės? Žinoma, mėsa. Boujenina puikiai tinka rytiniams sumuštiniams, taip pat daržovėms ir garnyrams. Mėsa pagal šį receptą gaunasi minkšta, sultinga ir skani.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Naminė kiauliena su prieskoniais Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį nuplaukite, nusausinkite servetėle.

Žingsnis 2

Naminė kiauliena su prieskoniais Žingsnis 2
Padarykite nedidelius įpjovimus ir į mėsą įberkite česnakų (česnako skilteles galima susmulkinti).

Žingsnis 3

Naminė kiauliena su prieskoniais Žingsnis 3
Sumaišykite druską, rūkytą papriką ir prieskonius. Mišiniu įtrinkite mėsą iš visų pusių.

Žingsnis 4

Naminė kiauliena su prieskoniais Žingsnis 4
Uždenkite dubenį su mėsa maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 3-5 valandoms (galite ir per naktį).

Žingsnis 5

Naminė kiauliena su prieskoniais Žingsnis 5
Sudėkite mėsą į kepimo maišelį ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos