Publikavimo data: 2024-06-08
Naminė kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Tai daugiausiai suvartojama mėsa pasaulyje, todėl dauguma virėjų noriai ją naudoja kasdienių ir šventinių patiekalų receptuose. Kiauliena gali būti naudojama įvairiems patiekalams, pradedant kebabais ir baigiant kulinariniais delikatesais su dešimtimis ingredientų. Ši skani, sultinga mėsa visada puikiai pavyksta. Siūlome jums originalų, nesudėtingą naminės kiaulienos su šparaginėmis pupelėmis receptą. Neįprastas pupelių skonis atskleis ir pabrėš mėsos skonį.
Žingsnis 1
Nedideliame puode užvirinkite 1 litrą vandens ir į verdantį vandenį sudėkite šparagines pupeles. Jei ankštys trumpos, jas galima virti visas; ilgas ankštis reikia perpjauti į dvi ar tris dalis. Kai vanduo vėl užvirs, virkite 8 minutes, tada nusausinkite, perliekite šaltu vandeniu ir palikite visiškai nusausinti.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusės centimetro storio žiedais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų. Sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepkite ant silpnos ugnies, kol jie taps auksinės spalvos, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio kubeliais; įsitikinkite, kad jie yra vienodi, maždaug 5 cm. Paruoštą mėsą sudėkite į keptuvę su svogūnais. Kai mėsa įkaista, kepkite maišydami ant vidutinės ugnies 15-20 minučių. Periodiškai pamaišykite. Kai mėsa iškeps, suberkite prieskonius, sojų padažą ir maišydami kepkite 5 minutes. Tada sudėkite pupeles, gerai išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos