Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė kiaulienos nugarinė
Kiaulienos nugarinė laikoma viena sveikiausių mėsos dalių. Joje yra daug organizmui labai svarbių B grupės vitaminų. Jie taip pat gerina kraujotaką, nervų sistemos veiklą ir rūpinasi grožiu. Mažai kas žino, kad tinkamai atsikračius kiaulienos sluoksnių ir riebalų pertekliaus, ji bus lengviausia ir sveikiausia, palyginti su bet kuria kita mėsa. Šiandien kiauliena yra labai populiari visame pasaulyje. Iš jos ruošiama daugybė patiekalų - ir kaip atskiras patiekalas, ir kaip priedas ar įdaras.
Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą visais prieskoniais. Česnaką sumaišykite su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir žolelėmis. Plakite trintuvu iki vientisos masės. Gautu mišiniu aptepkite mėsą, suriškite ją virvele, kad išlaikytų formą, ir sudėkite į indą su dangčiu. Dėkite į šaldytuvą per naktį.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į kepimo indą ir siųskite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 90 minučių. Vėliau temperatūrą padidinkite iki 200 ir kepkite, kol iškeps.
Kategorijos