Naminė kiaulienos nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė kiaulienos nugarinė

Kiaulienos nugarinė laikoma viena sveikiausių mėsos dalių. Joje yra daug organizmui labai svarbių B grupės vitaminų. Jie taip pat gerina kraujotaką, nervų sistemos veiklą ir rūpinasi grožiu. Mažai kas žino, kad tinkamai atsikračius kiaulienos sluoksnių ir riebalų pertekliaus, ji bus lengviausia ir sveikiausia, palyginti su bet kuria kita mėsa. Šiandien kiauliena yra labai populiari visame pasaulyje. Iš jos ruošiama daugybė patiekalų - ir kaip atskiras patiekalas, ir kaip priedas ar įdaras.
Gaminimo laikas
500 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Naminė kiaulienos nugarinė Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą visais prieskoniais. Česnaką sumaišykite su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir žolelėmis. Plakite trintuvu iki vientisos masės. Gautu mišiniu aptepkite mėsą, suriškite ją virvele, kad išlaikytų formą, ir sudėkite į indą su dangčiu. Dėkite į šaldytuvą per naktį.

Žingsnis 2

Naminė kiaulienos nugarinė Žingsnis 2
Perkelkite mėsą į kepimo indą ir siųskite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 90 minučių. Vėliau temperatūrą padidinkite iki 200 ir kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos