Naminė klasikinė kiauliena tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Naminė klasikinė kiauliena tešloje

Skanūs ir sultingi, lengvai paruošiami naminiai kotletai. Iš miltų ir kiaušinių kepti kotletai yra ne mažiau skanūs: plona ir traški plutelė, gerai sulaikanti sultis. Česnaką, kuris, jei norisi, gali būti naudojamas kotletams ruošti, galima pakeisti puse svogūno.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Naminė klasikinė kiauliena tešloje Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite porcijomis. Vienas gabalas turėtų būti maždaug 1 cm storio.

Žingsnis 2

Naminė klasikinė kiauliena tešloje Žingsnis 2
Kiekvieną kiaulienos gabalėlį muškite plaktuvu. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Naminė klasikinė kiauliena tešloje Žingsnis 3
Kiekvieną iškeptą gabalėlį iš abiejų pusių gerai apvoliokite kvietiniuose miltuose.

Žingsnis 4

Naminė klasikinė kiauliena tešloje Žingsnis 4
Paruoškite tešlą. Česnaką smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su grietine ir česnaku. Mišinį gerai suplakite plaktuvu.

Žingsnis 5

Naminė klasikinė kiauliena tešloje Žingsnis 5
Mėsos gabalėlius iš abiejų pusių pamerkite į tešlą. Kepkite kotletus įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos