Naminė kreminė sriuba su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Naminė kreminė sriuba su vištiena

Grietininė sriuba yra vienas populiariausių pietų patiekalų, kurį išpopuliarino originalus skonis, aromatas ir sodrumas. Kreminę sriubą galima padaryti dar skanesnę tiesiog į ją įdėjus vištienos.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė kreminė sriuba su vištiena Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir virkite puode. Karštoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smulkintus svogūnus bei morkas. Kai tik jie įgaus auksinę spalvą, supilkite sojų padažą ir išjunkite ugnį. Į virtą vištienos filė sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, pakepintus svogūnus ir morkas. Virkite 10 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Naminė kreminė sriuba su vištiena Žingsnis 2
Po to sudėkite makaronus, leiskite jiems užvirti ir supilkite grietinėlę. Kai užvirs, išjunkite ugnį ir palikite 30 minučių, kad užvirtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos