Publikavimo data: 2024-06-17
Naminė kreminė sriuba su vištiena
Grietininė sriuba yra vienas populiariausių pietų patiekalų, kurį išpopuliarino originalus skonis, aromatas ir sodrumas. Kreminę sriubą galima padaryti dar skanesnę tiesiog į ją įdėjus vištienos.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir virkite puode. Karštoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smulkintus svogūnus bei morkas. Kai tik jie įgaus auksinę spalvą, supilkite sojų padažą ir išjunkite ugnį. Į virtą vištienos filė sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, pakepintus svogūnus ir morkas. Virkite 10 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Po to sudėkite makaronus, leiskite jiems užvirti ir supilkite grietinėlę. Kai užvirs, išjunkite ugnį ir palikite 30 minučių, kad užvirtų.
Kategorijos