Žingsnis 1
Paruoškite dešros pagrindą. Supjaustykite krūtininę gabaliukais ir padėkite atskirai. Taip pat supjaustykite pusę kiaulienos ir jautienos nedideliais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Likusią jautieną ir kiaulieną pertrinkite per mėsmalę ir sudėkite į dubenį su mėsos gabalėliais. Sudėkite visus prieskonius (druską, pipirus, cukrų ir česnaką). Kruopščiai išmaišykite. Į maltą mėsą sudėkite krūtinėlę ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite dešrą ir pašaukite ją į orkaitę. Kiaulienos vidurius įdarykite malta mėsa, suriškite galus ir susukite dešrą į žiedą. Į įkaitintos orkaitės dugną įdėkite dubenį su verdančiu vandeniu. Dešrą pakabinkite virš dubens su vandeniu ir kepkite 1,5 valandos.