Publikavimo data: 2025-08-19
Naminė pitos duona su vištienos filė, grybais ir sultenėmis
Pita su vištienos filė, grybais ir sultenėmis - šį patiekalą galima paruošti šiltiems susitikimams su draugais. Pitos įdaras daugelį nustebins savo skoniu. Į šį receptą įeina dviejų rūšių įdarai. Pirmąjį įdarą sudaro vištienos filė, sultenės, riešutai, grybai ir padažas. Antrąjį įdarą sudaro pupelės, vištienos filė, riešutai ir padažas.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą vandens ir išvirkite vištienos filė. Kai išvirs, nugriebkite putas, sudėkite apelsino žievelę ir virkite, kol suminkštės. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirkite grybus.
Žingsnis 2
Graikinius riešutus išdžiovinkite keptuvėje ir susmulkinkite. Vištienos filė ir grybus supjaustykite kubeliais. Į dubenį sudėkite garstyčias, grietinę, majonezą, aguonas, apelsino žievelę ir bazilikus ir sumaišykite.
Žingsnis 3
Pirmajam įdarui sumaišykite mėsą, rūgštynes, riešutus ir grybus. Pagardinkite druska, supilkite padažą ir išmaišykite. Antrajam įdarui sumaišykite pupeles, mėsą, riešutus ir padažą. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Mikrobangų krosnelėje pašildykite pitas ir perpjaukite į 2 dalis.
Kategorijos