Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais

Paruoškite naminę sriubą su vištiena ir grybais pagal šį receptą kaip pagrindinį šeimos vakarienės patiekalą, ir jūsų šeima bus sotūs ir patenkinti. Šios sriubos paslaptis - tinkamai paruoštas sultinys. Šiam tikslui pasirinkite naminę arba ūkyje auginamą vištą ir prieš virdami ją pamirkykite šaltame vandenyje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais Žingsnis 1
Paruoškite sultinį: vištieną sudėkite į gilų dubenį, įdėkite nuluptą visą svogūną, keletą morkų griežinėlių, užpilkite 3 litrais šalto vandens ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kai sultinys pradės virti, sumažinkite ugnį iki silpnos ir švelniai nukaiskite. Jei reikia, kelis kartus sumažinkite triukšmą, kad sultinys būtų skaidrus. Kai paviršiuje nebeliks triukšmo, sultinį pasūdykite, suberkite pipirų mišinį ir lauro lapą. Virkite ant mažos ugnies apie 25 minutes, tada sudėkite bulves ir ryžius ir virkite dar 15 minučių, kol bulvės išvirs. Atskirai išvirkite vieną kiaušinį.

Žingsnis 2

Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais Žingsnis 2
Kol sultinys verda, saulėgrąžų aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite tarkuotas morkas, įberkite druskos ir virkite dar 2-3 minutes, kol morkos suminkštės. Stebėkite, kad daržovės nesudegtų.

Žingsnis 3

Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais Žingsnis 3
Į keptuvę prie svogūnų ir morkų sudėkite grybus ir troškinkite apie 5-7 minutes. Atidėkite į šalį ir palaukite, kol bulvės išvirs sultinyje. Atskirame dubenyje lengvai įmuškite 2 kiaušinius ir, kai bulvės suminkštės, plonai supilkite į sultinį su mėsa ir bulvėmis. Tada sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir grybus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos