Publikavimo data: 2024-06-09
Naminė ryžių sriuba su vištiena ir grybais
Paruoškite naminę sriubą su vištiena ir grybais pagal šį receptą kaip pagrindinį šeimos vakarienės patiekalą, ir jūsų šeima bus sotūs ir patenkinti. Šios sriubos paslaptis - tinkamai paruoštas sultinys. Šiam tikslui pasirinkite naminę arba ūkyje auginamą vištą ir prieš virdami ją pamirkykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį: vištieną sudėkite į gilų dubenį, įdėkite nuluptą visą svogūną, keletą morkų griežinėlių, užpilkite 3 litrais šalto vandens ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kai sultinys pradės virti, sumažinkite ugnį iki silpnos ir švelniai nukaiskite. Jei reikia, kelis kartus sumažinkite triukšmą, kad sultinys būtų skaidrus. Kai paviršiuje nebeliks triukšmo, sultinį pasūdykite, suberkite pipirų mišinį ir lauro lapą. Virkite ant mažos ugnies apie 25 minutes, tada sudėkite bulves ir ryžius ir virkite dar 15 minučių, kol bulvės išvirs. Atskirai išvirkite vieną kiaušinį.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, saulėgrąžų aliejuje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite tarkuotas morkas, įberkite druskos ir virkite dar 2-3 minutes, kol morkos suminkštės. Stebėkite, kad daržovės nesudegtų.
Žingsnis 3
Į keptuvę prie svogūnų ir morkų sudėkite grybus ir troškinkite apie 5-7 minutes. Atidėkite į šalį ir palaukite, kol bulvės išvirs sultinyje. Atskirame dubenyje lengvai įmuškite 2 kiaušinius ir, kai bulvės suminkštės, plonai supilkite į sultinį su mėsa ir bulvėmis. Tada sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir grybus.
Kategorijos