Publikavimo data: 2024-05-25
Naminė sriuba ant rūkytų šonkaulių su šonine
Nesunku pagaminti sriubą visai šeimai, kad visi prašytų dar. Nepaisant to, kad jai paruošti reikia daug laiko, ją tikrai verta virti, tikėtina, kad ši sriuba taps viena mėgstamiausių jūsų šeimoje. Jos sodrus skonis ir tiršta konsistencija nepaliks abejingų net išrankiausių gurmanų.
Žingsnis 1
Pripilkite į puodą maždaug 3 litrus vandens, sudėkite rūkytus šonkauliukus, virkite juos ant vidutinės ugnies apie 30 minučių, tada supilkite žirnius ir virkite dar apie 30 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas, svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, tada įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite daržoves ne ilgiau kaip 10 minučių. Smulkiai supjaustykite pomidorus, sudėkite juos į keptuvę, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą. Į puodą sudėkite apkeptas daržoves ir virkite apie 15 minučių. Pagardinkite druska, pipirais, česnaku ir smulkiai supjaustyta krūtinine. Išjunkite ugnį ir palikite pastovėti apie 10 minučių.
Kategorijos