Naminė vištiena orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naminė vištiena orkaitėje

Paukštieną kepti orkaitėje gana paprasta. Vištieną marinuokite natūraliame sojų padaže - tai suteiks mėsai pikantiško skonio. Rinkdamiesi padažą parduotuvėje, įsitikinkite, kad jame nėra jokių pašalinių priedų. Gerą sojų padažą sudaro soja, kviečiai ir druska. Jame neturėtų būti jokių konservantų.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė vištiena orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite marinatą sumaišydami sojų padažą, juoduosius pipirus, česnaką ir druską. Vištieną kruopščiai įtrinkite marinatu. Kepimo skardą išklokite folija arba pergamentu ir sudėkite vištieną nugara žemyn. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 ℃ ir kepkite vištieną 120-180 minučių. Kepimo laikas priklauso nuo vištienos dydžio.

Žingsnis 2

Naminė vištiena orkaitėje Žingsnis 2
Garnyrui išvirkite makaronus. Užvirkite vandenį, suberkite makaronus ir išvirkite juos pagal gaminimo instrukcijas. Įsitikinkite, kad makaronai nepervirė. Kai makaronai bus paruošti, nusausinkite juos sietelyje, grąžinkite į puodą ir įdėkite sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos