Publikavimo data: 2024-06-15
Naminė vištienos krūtinėlė su ryžiais
Vištienos krūtinėlės patiekalai rimtai ir visam laikui pateko į mūsų kasdienę mitybą. Šios mėsos gaminimas neužima daug laiko. Ji dera su beveik visomis daržovėmis ir garnyrais. Mūsų recepte ryžiai padeda atskleisti mėsos skonį ir puikiai ją papildo. Dėl gaminimo technologijos mėsa bus minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite mėsą. Kepkite, kol iškeps iki pusės. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į mėsą. Toliau kepkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite, kol vanduo bus skaidrus. Sudėkite ryžius į puodą, užvirinkite ir įpilkite pusantro puodelio karšto vandens. Uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies, kol ryžiai išvirs, po penkių minučių sudėkite česnako skilteles. Likus minutei iki virimo pabaigos įberkite smulkiai supjaustytų petražolių.
Kategorijos