Publikavimo data: 2024-06-09
Naminė vištienos sriuba
Vištienos sriuba - klasikinė sovietinės ir rusiškos virtuvės patiekalų rūšis. Ji taip pat yra vienas populiariausių karštųjų pirmųjų patiekalų šiuolaikinėje virtuvėje. Ir tai lengva paaiškinti: ją lengva ir greitai paruošti, o paukštiena yra populiariausia tradicinėje Europos virtuvėje. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą naminę sriubą, kuri taps vakarienės stalo puošmena. Receptas atlaikė laiko išbandymą, jo paslaptis - paprastumas ir ingredientų derinys.
Žingsnis 1
Nupjaukite vištieną, sudėkite į puodą. Užpilkite šaltu vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, nukoškite pirmąjį sultinį. Pripilkite šalto vandens ir vėl užvirinkite. Į puodą suberkite svogūnus, morkas ir žoleles. Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir ant silpnos ugnies virkite pusantros valandos. Nuimkite nuo viryklės ir šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 2
Padėkite vištieną į lėkštę. Kai mėsa šiek tiek atvės, atskirkite ją nuo kaulų ir odos ir smulkiai supjaustykite. Atskirkite kukurūzų grūdus nuo varpos, supjaustykite bulves ir paprikas vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Sultinį perkoškite per sietelį ir supilkite atgal į puodą. Įmaišykite kukurūzų branduolius, bulves, paprikas ir virtą mėsą. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Virkite 15 min. Likus 3 min. iki virimo pabaigos sudėkite smulkintas žoleles ir sojų padažą ir išmaišykite. Palikite kelias minutes pastovėti.
Kategorijos