Naminė vištienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė vištienos sriuba

Vištienos sriuba - klasikinė sovietinės ir rusiškos virtuvės patiekalų rūšis. Ji taip pat yra vienas populiariausių karštųjų pirmųjų patiekalų šiuolaikinėje virtuvėje. Ir tai lengva paaiškinti: ją lengva ir greitai paruošti, o paukštiena yra populiariausia tradicinėje Europos virtuvėje. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą naminę sriubą, kuri taps vakarienės stalo puošmena. Receptas atlaikė laiko išbandymą, jo paslaptis - paprastumas ir ingredientų derinys.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminė vištienos sriuba Žingsnis 1
Nupjaukite vištieną, sudėkite į puodą. Užpilkite šaltu vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, nukoškite pirmąjį sultinį. Pripilkite šalto vandens ir vėl užvirinkite. Į puodą suberkite svogūnus, morkas ir žoleles. Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir ant silpnos ugnies virkite pusantros valandos. Nuimkite nuo viryklės ir šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 2

Naminė vištienos sriuba Žingsnis 2
Padėkite vištieną į lėkštę. Kai mėsa šiek tiek atvės, atskirkite ją nuo kaulų ir odos ir smulkiai supjaustykite. Atskirkite kukurūzų grūdus nuo varpos, supjaustykite bulves ir paprikas vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Naminė vištienos sriuba Žingsnis 3
Sultinį perkoškite per sietelį ir supilkite atgal į puodą. Įmaišykite kukurūzų branduolius, bulves, paprikas ir virtą mėsą. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Virkite 15 min. Likus 3 min. iki virimo pabaigos sudėkite smulkintas žoleles ir sojų padažą ir išmaišykite. Palikite kelias minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos