Publikavimo data: 2024-06-17
Naminė vištienos sriuba su kiaušiniu ir vermišeliu
Vištienos sriuba su kiaušiniu ir vermišeliu yra labai skani, aromatinga ir sveika. Ją galima vadinti idealiais pietumis. Ją galima pasiimti su savimi į žygį, į darbą. Dėl to, kad yra riebi, ji visiškai patenkina alkį ir ilgam pasotina.
Žingsnis 1
Užvirkite puodą su vandeniu, tada į jį sudėkite gabalėliais supjaustytą vištieną ir virkite, kol suminkštės. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir sutarkuokite morkas vidutine tarka. Svogūnus sudėkite į keptuvę, įkaitintą su saulėgrąžų aliejumi. Keptuvėje svogūnus kepkite vieną minutę. Tada iš karto sudėkite tarkuotas morkas. Žaliuosius svogūnus ir morkas kepkite tris minutes, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Į sriubos puodą suberkite vermišelius. Susmulkinkite šviežius krapus. Į dubenį įmuškite žalią vištos kiaušinį ir suplakite. Kai vermišeliai bus paruošti, į sriubą suberkite smulkintus krapus. Maišydami supilkite plaktą kiaušinį. Pačioje pabaigoje į sriubą įpilkite apkepą, viską išmaišykite ir išjunkite viryklę.
Kategorijos