Publikavimo data: 2024-06-17
Naminė vištienos sriuba su vermišeliais
Vištienos sriuba su vermišeliais yra idealus pirmojo patiekalo variantas, kurį su dideliu malonumu valgo ir suaugusieji, ir vaikai. Šis vištienos sriubos su vermišeliais receptas yra labai paprastas.
Žingsnis 1
Nupjaukite vištieną. Virkite ją ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Išimkite vištieną iš sultinio, atvėsinkite, tada ištraukite, palikdami tik mėsą. Vištieną sulaužykite mažais gabalėliais. Sultinį perkoškite ir supilkite atgal į puodą.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Supilkite į sultinį ir virkite 5 minutes. Tuo tarpu nulupkite ir susmulkinkite svogūną, morką ir petražoles. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes. Tada sudėkite į puodą su bulvėmis ir troškinkite 5 minutes. Tada sudėkite vermišelius ir virkite dar 5 minutes. Likus 2 minutėms iki vištos virimo pabaigos sudėkite virtą vištieną.
Kategorijos