Naminė žirnių sriuba su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminė žirnių sriuba su jautiena

Nėra geresnio derinio už žirnius ir jautieną. Šių produktų derinys patiekalui suteikia puikų skonį. Puikiai tinka besilaikantiems dietos. Kad jautiena būtų minkšta, o sultinys - sotus, ją reikia virti ilgiau nei vištieną ar kiaulieną, tačiau rezultatas pranoks visus lūkesčius.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Naminė žirnių sriuba su jautiena Žingsnis 1
Į puodą sudėkite jautieną, vieną svogūną ir vieną morką, užpilkite šaltu vandeniu ir po dangčiu virkite 2 valandas. Verdant nugriebkite putas, pačioje pabaigoje įdėkite lauro lapą ir druskos.

Žingsnis 2

Naminė žirnių sriuba su jautiena Žingsnis 2
Išimkite mėsą, nuvarvinkite sultinį ir supjaustykite mėsą kąsnio dydžio gabalėliais. Išvirkite nuskaidrintą sultinį, grąžinkite jautieną, sudėkite žirnelius ir kubeliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 3

Naminė žirnių sriuba su jautiena Žingsnis 3
Keptuvėje 10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite daržoves į sriubą, suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos