Publikavimo data: 2024-06-09
Naminė žirnių sriuba su jautiena
Nėra geresnio derinio už žirnius ir jautieną. Šių produktų derinys patiekalui suteikia puikų skonį. Puikiai tinka besilaikantiems dietos. Kad jautiena būtų minkšta, o sultinys - sotus, ją reikia virti ilgiau nei vištieną ar kiaulieną, tačiau rezultatas pranoks visus lūkesčius.
Žingsnis 1
Į puodą sudėkite jautieną, vieną svogūną ir vieną morką, užpilkite šaltu vandeniu ir po dangčiu virkite 2 valandas. Verdant nugriebkite putas, pačioje pabaigoje įdėkite lauro lapą ir druskos.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą, nuvarvinkite sultinį ir supjaustykite mėsą kąsnio dydžio gabalėliais. Išvirkite nuskaidrintą sultinį, grąžinkite jautieną, sudėkite žirnelius ir kubeliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 3
Keptuvėje 10 minučių pakepinkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite daržoves į sriubą, suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir virkite dar 10 minučių.
Kategorijos