Publikavimo data: 2024-05-19
Naminė žuvies sriuba
Ką virti, kai pagrindinis sriubos rinkinys surinktas namuose: kopūstai, morkos, svogūnai, bulvės ir mėsa? Žinoma, šči. Tai soti, šildanti ir sveika sriuba, kurią tinka valgyti žiemą, grįžus namo iš šalčio, ir vasarą, susirinkus visai šeimai vakarieniauti po obelimi. Šviežios daržovės, tirštas jautienos sultinys, kvapnios žolelės - sudėties pagrindas. Pridėkite maltų pipirų, česnako ir kmynų ir bus tik dar geriau. Pamatysite.
Žingsnis 1
Užpilkite mėsą šaltu vandeniu ir pastatykite puodą ant kaitlentės. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir palikite sultinį virti 1,5 valandos. Periodiškai nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Kai sultinys bus paruoštas, jį perkoškite. Išimkite mėsą ir supjaustykite gabalėliais, pašalinkite venas ir smulkius kaulus.
Žingsnis 3
Нарежьте картофель кубиками.
Žingsnis 4
Pasiųskite bulves virti verdančiame sultinyje.
Žingsnis 5
Тонко нарежьте лук, отправьте его в разогретую сковороду.
Žingsnis 6
Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į puodą su svogūnais. Kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 8
Atsargiai supjaustykite pomidorus. Sudėkite juos į keptuvę su daržovėmis. Kai pagrindas bus paruoštas, siųskite jį į verdantį sultinį.
Žingsnis 9
Supjaustykite kopūstus: smulkiai arba didesniais gabalėliais - priklausomai nuo to, kaip jūsų šeima įpratusi valgyti.
Žingsnis 10
Troškinkite kopūstus puode, kol jie suminkštės.
Žingsnis 11
Į puodą sudėkite kopūstus.
Žingsnis 12
Sriubą pasūdykite, įberkite pipirų ir lauro lapą.
Žingsnis 13
Virkite dar 15-20 minučių.
Žingsnis 14
Nuimkite nuo ugnies, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir žoleles.
Žingsnis 15
Leiskite keptuvėje šiek tiek pakaitinti ir supilkite į lėkštes.
Kategorijos