Naminės gruziniško stiliaus kepenys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminės gruziniško stiliaus kepenys

Kepenys yra labai specifinis produktas, pasižymintis originaliu skoniu ir aromatu, kurį mėgsta suaugusieji, bet nemėgsta vaikai. Gruziniškai paruoštos kepenėlės gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Naminės gruziniško stiliaus kepenys Žingsnis 1
Kepenis nuvalykite nuo plėvelės ir kraujo krešulių, nusausinkite rankšluosčiu ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Į dubenėlį įberkite nedidelį kiekį miltų ir sumaišykite su druska, kiekvieną gabalėlį pamerkite ir dėkite į keptuvę, kepkite kepenėles, kol visiškai iškeps, visą laiką maišydami.

Žingsnis 2

Naminės gruziniško stiliaus kepenys Žingsnis 2
Nuplaukite pomidorus ir supjaustykite juos mažais kubeliais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite mažais gabalėliais, o žoleles smulkiai sukapokite. Visas daržoves sudėkite į salotinę ir sudėkite keptas kepenėles. Uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos