Naminės įdarytos paprikos su kuskusu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminės įdarytos paprikos su kuskusu

Įdarytos paprikos - patiekalas, kurio pagrindą sudaro paprikos, išvalytos nuo sėklų, paprastai įdarytos malta mėsa ir ryžiais. Mėsos ir daržovių derinys visuomet naudingas. O paprikos patiekalui suteiks ryškų skonį. Kartu tai yra abipusiai naudingas variantas tiek šventiniam stalui, tiek valgiui su šeima.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Naminės įdarytos paprikos su kuskusu Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir svogūnus. Tada daržoves sutarkuokite tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į įkaitintą keptuvę suberkite daržoves. Kepkite jas kelias minutes.

Žingsnis 2

Naminės įdarytos paprikos su kuskusu Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Tada pertrinkite juos per mėsmalę. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu santykiu 1:2, uždenkite lėkšte ir palikite 5 min. Sudėkite kuskusą į maltą mėsą, pasūdykite ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminės įdarytos paprikos su kuskusu Žingsnis 3
Nulupkite paprikas, įdarykite jas mėsos mišiniu. Sudėkite paprikas į puodą, iki pusės užpilkite vandeniu. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Sumaišykite grietinę ir pomidorų kečupą, supilkite į paprikas, papipirinkite. Virkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos