Naminės maltos mėsos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Naminės maltos mėsos dešrelės

Iš naminės maltos mėsos pagamintos mėsos dešrelės - skanus ir sotus bet kokio garnyro priedas. Kad patiekalas būtų sultingesnis, sumaišykite maltą jautieną su kiauliena. Patiekalo gaminimas neužims daug laiko, tačiau maloniai nustebins visus šeimos narius. Dešreles patiekite su bulvių koše, žirneliais, koše arba lengvomis šviežių daržovių salotomis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
327 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės maltos mėsos dešrelės Žingsnis 1
Iš sojos padažo, acto, druskos, cukraus ir prieskonių paruoškite marinatą. Sudėkite marinatą ir česnaką į maltą mėsą, gerai išmaišykite ir palikite šaldytuve valandai.

Žingsnis 2

Naminės maltos mėsos dešrelės Žingsnis 2
Iš maltos mėsos suformuokite dešreles. Apkepkite jas iš abiejų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi, prieš tai galite apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos