Publikavimo data: 2024-10-21
Naminės maltos mėsos dešrelės
Iš naminės maltos mėsos pagamintos mėsos dešrelės - skanus ir sotus bet kokio garnyro priedas. Kad patiekalas būtų sultingesnis, sumaišykite maltą jautieną su kiauliena. Patiekalo gaminimas neužims daug laiko, tačiau maloniai nustebins visus šeimos narius. Dešreles patiekite su bulvių koše, žirneliais, koše arba lengvomis šviežių daržovių salotomis.
Žingsnis 1
Iš sojos padažo, acto, druskos, cukraus ir prieskonių paruoškite marinatą. Sudėkite marinatą ir česnaką į maltą mėsą, gerai išmaišykite ir palikite šaldytuve valandai.
Žingsnis 2
Iš maltos mėsos suformuokite dešreles. Apkepkite jas iš abiejų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi, prieš tai galite apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose.
Kategorijos