Naminės marinuotos cukinijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Naminės marinuotos cukinijos

Namuose marinuotos cukinijos - puikus užkandis šeimos pietums. Dėl tokių prieskonių kaip juodieji pipirai, česnakai ir kvapiosios žolelės cukinijos tampa labai kvapnios ir pikantiškos. Jas galima naudoti kaip užkandį su bulvėmis arba kepta mėsa.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
61 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Naminės marinuotos cukinijos Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite susmulkintas žoleles, cukinijas ir viską atsargiai išmaišykite. Suberkite druską, cukrų, maltus pipirus, smulkiai supjaustytą česnaką, actą, aliejų, gerai išmaišykite ir palikite mišinį maždaug 2-3 valandoms.

Žingsnis 2

Naminės marinuotos cukinijos Žingsnis 2
Kai žalumynai jau bus susigėrę ir išleidę sultis, paruoškite stiklainius, į kuriuos suksite cukinijas. Nuplaukite juos plovikliu, nusausinkite ir pradėkite pildyti. Pirmiausia supilkite cukinijas, tada - jų išleistas sultis.

Žingsnis 3

Naminės marinuotos cukinijos Žingsnis 3
Stiklainius sterilizuokite verdančiame vandenyje. Po 10-15 minučių nuo užvirimo išimkite stiklainius ir juos užsukite. Laikykite apsaugotoje vietoje kambario temperatūroje. Cukinijos turėtų stovėti ne mažiau kaip 14 dienų, po to bus tinkamos valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virtas maistas, daržovių pusgaminiai, konservavimas, marinavimas, marinavimas, marinavimas, paprastas, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, cukinijų sezonas, česnakų sezonas, cukinijos žiemai, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakų pusgaminiai

Kategorijos