Naminės paukštienos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminės paukštienos dešrelės

Šiuolaikinėje Europos virtuvėje neabejotinai pirmauja paukštienos patiekalai. Ši skani ir švelni mėsa dera su daugeliu daržovių ir garnyrų. Namų šeimininkės noriai imasi ją ruošti. Tačiau gaminti dešrą namuose imasi ne kiekviena šeimininkė, šis patiekalas joms atrodo pernelyg sudėtingas. Ir veltui. Pagal mūsų receptą namines dešreles pagaminsite greičiau nei per valandą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės paukštienos dešrelės Žingsnis 1
Paruoštą filė ir lašinius supjaustykite mažais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms marinuotis. Kad dešrelės būtų sultingesnės, galite įpilti porą šaukštų ledinio vandens arba smulkinto ledo.

Žingsnis 2

Naminės paukštienos dešrelės Žingsnis 2
Paruoštas žarnas uždėkite ant mėsmalės dešrų antgalio. Į mėsmalę sudėkite maltą mėsą ir pripildykite žarnas. Susukite jas taip, kad susidarytų 15 cm ilgio dešrelės.

Žingsnis 3

Naminės paukštienos dešrelės Žingsnis 3
Sudėkite dešreles į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite 5 minutes. Nusausinkite ir leiskite joms šiek tiek apdžiūti. Sudėkite dešreles į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos