Publikavimo data: 2024-06-09
Naminės paukštienos dešrelės
Šiuolaikinėje Europos virtuvėje neabejotinai pirmauja paukštienos patiekalai. Ši skani ir švelni mėsa dera su daugeliu daržovių ir garnyrų. Namų šeimininkės noriai imasi ją ruošti. Tačiau gaminti dešrą namuose imasi ne kiekviena šeimininkė, šis patiekalas joms atrodo pernelyg sudėtingas. Ir veltui. Pagal mūsų receptą namines dešreles pagaminsite greičiau nei per valandą.
Žingsnis 1
Paruoštą filė ir lašinius supjaustykite mažais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms minutėms marinuotis. Kad dešrelės būtų sultingesnės, galite įpilti porą šaukštų ledinio vandens arba smulkinto ledo.
Žingsnis 2
Paruoštas žarnas uždėkite ant mėsmalės dešrų antgalio. Į mėsmalę sudėkite maltą mėsą ir pripildykite žarnas. Susukite jas taip, kad susidarytų 15 cm ilgio dešrelės.
Žingsnis 3
Sudėkite dešreles į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite 5 minutes. Nusausinkite ir leiskite joms šiek tiek apdžiūti. Sudėkite dešreles į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos