Publikavimo data: 2024-06-09
Naminės vištienos kepenėlės
Naminių paukščių kepenys yra populiarus ir plačiai vartojamas produktas pasaulyje. Jos jau seniai ir ilgam užėmė savo vietą mūsų virtuvėje. Vištienos kepenėlės yra labai skanios ir lengvai paruošiamos. Siūlome jums greitą ir paprastą receptą iš pačių prieinamiausių produktų. Tačiau paprastume slypi šio patiekalo paslaptis: kepenėlės gaunasi labai subtilaus skonio ir tekstūros, patiks kiekvieno skoniui.
Žingsnis 1
Paruoštus svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, palaukite, kol jis labai įkais, ir sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas. Kepkite juos, kol suminkštės, atsargiai maišydami medine mentele.
Žingsnis 2
Vištienos kepenėles supjaustykite į dvi dalis. Sudėkite į keptuvę, išmaišykite turinį ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir virkite 15 minučių, kol kepenys išvirs. Patikrinkite, ar kepenys yra gatavos, peiliu pradurdami vieną iš kepenų gabalėlių. Jei atsiranda rausvų sulčių, virkite toliau ir dar kartą patikrinkite po penkių minučių.
Kategorijos