Publikavimo data: 2024-06-23
Naminės vištienos kepenėlės grietinės ir sūrio padaže
Kepenys yra vienas mėgstamiausių vyresniosios kartos ingredientų. Vištienos kepenėlės su daržovėmis, troškintos grietinės ir sūrio padaže, yra puiki galimybė greitai ir skaniai pavalgyti visai šeimai. Grietinės padažas kepenėles padarys minkštas ir sultingas.
Žingsnis 1
Į grietinę suberkite žoleles, česnaką, druską ir pipirus, tada viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepkite augaliniame aliejuje, tada sudėkite kepenis ir troškinkite 2 minutes. Įpilkite 75 g vandens, troškinkite po dangčiu 7 minutes. Sudėkite lydytą sūrį ir jį išlydykite. Į kepenis supilkite grietinės ir sūrio padažą, troškinkite dar 5 minutes ir išjunkite.
Kategorijos