Naminės vištienos kepenėlės grietinės ir sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naminės vištienos kepenėlės grietinės ir sūrio padaže

Kepenys yra vienas mėgstamiausių vyresniosios kartos ingredientų. Vištienos kepenėlės su daržovėmis, troškintos grietinės ir sūrio padaže, yra puiki galimybė greitai ir skaniai pavalgyti visai šeimai. Grietinės padažas kepenėles padarys minkštas ir sultingas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Naminės vištienos kepenėlės grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 1
Į grietinę suberkite žoleles, česnaką, druską ir pipirus, tada viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminės vištienos kepenėlės grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepkite augaliniame aliejuje, tada sudėkite kepenis ir troškinkite 2 minutes. Įpilkite 75 g vandens, troškinkite po dangčiu 7 minutes. Sudėkite lydytą sūrį ir jį išlydykite. Į kepenis supilkite grietinės ir sūrio padažą, troškinkite dar 5 minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos