Naminės vištienos širdelės grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminės vištienos širdelės grietinėlėje

Vištienos širdelės yra gana specifinis patiekalas, kurį mėgsta daugelis suaugusiųjų, bet nemėgsta vaikai. Vištienos širdelės, virtos grietinėlėje, įgauna visiškai kitokį skonį ir aromatą, kuris vilioja.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Naminės vištienos širdelės grietinėlėje Žingsnis 1
Nulupkite širdeles. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, o morkas sutarkuokite. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, tada sudėkite širdeles ir uždengę dangčiu troškinkite jų sultyse. Tuomet supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir troškinkite dar porą minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos