Naminės vištienos šlaunelės pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminės vištienos šlaunelės pitos duonoje

Vištienos kojos yra skaniausia vištienos dalis. Vištienos kojos naudojamos gaminant daugybę originalių ir skanių patiekalų. Vištienos šlaunelės, virtos pitos duonoje su sūriu, yra nepaprastai švelnios ir skanios.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Naminės vištienos šlaunelės pitos duonoje Žingsnis 1
Vištienos šlauneles nuplaukite ir užpilkite kefyru, įberkite garstyčių, druskos, pipirų ir žolelių, išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite valandai. Supjaustykite pitą juostelėmis ir stačiakampiais. Supilkite pieną į dubenį. Supjaustytą pitą pamirkykite piene iš abiejų pusių ir sudėkite į kepimo indą. Dugną išklokite pitos stačiakampiais, tada paskleiskite juostelėmis supjaustytą pitą. Ant pitos sudėkite vištieną ir uždenkite kabančiais pitos kraštais.

Žingsnis 2

Naminės vištienos šlaunelės pitos duonoje Žingsnis 2
Uždenkite formą folija ir įdėkite vištienos šlauneles pitos duonoje į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada nuimkite foliją ir grąžinkite formą į orkaitę 10 minučių. Tada vėl išimkite, apibarstykite sūriu ir kepkite dar kelias minutes, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos