Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai
Išbandykite šį švelnios, sultingos, aštrios ir sveikos jautienos receptą.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite venas ir foliją. Įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis, padarykite įpjovimus ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Žingsnis 2
Po 24 valandų išimkite, sumalkite česnaką, įtrinkite aitriąja paprika, paprika ir mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki maksimalios temperatūros. Mėsą sandariai suvyniokite į foliją keliais sluoksniais.
Žingsnis 4
Kepkite mėsą 220 laipsnių temperatūroje 30 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 170 ir kepkite 1 val. 30 minučių. Tada išimkite mėsą iš orkaitės ir palikite visiškai atvėsti, neatidarydami folijos.
Žingsnis 5
Tada, kai jautiena visiškai atvės, atidarykite foliją, nusausinkite gautą sultinį ir nusausinkite boujenine.
Kategorijos