Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai

Išbandykite šį švelnios, sultingos, aštrios ir sveikos jautienos receptą.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite venas ir foliją. Įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis, padarykite įpjovimus ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Žingsnis 2

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai Žingsnis 2
Po 24 valandų išimkite, sumalkite česnaką, įtrinkite aitriąja paprika, paprika ir mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki maksimalios temperatūros. Mėsą sandariai suvyniokite į foliją keliais sluoksniais.

Žingsnis 4

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai Žingsnis 4
Kepkite mėsą 220 laipsnių temperatūroje 30 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 170 ir kepkite 1 val. 30 minučių. Tada išimkite mėsą iš orkaitės ir palikite visiškai atvėsti, neatidarydami folijos.

Žingsnis 5

Naminiai aštrūs jautienos mėsainiai Žingsnis 5
Tada, kai jautiena visiškai atvės, atidarykite foliją, nusausinkite gautą sultinį ir nusausinkite boujenine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos