Publikavimo data: 2024-06-16
Naminiai blyneliai su lašiša ir sūriu
Įprasti blynai šiandien jau nieko nestebina, tačiau blynai su lašiša ir sūriu nustebins ir jūsų šeimą, ir svečius. Šis patiekalas padės pajusti maisto orgazmą.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi, supilkite pieną ir vandenį. Išmaišykite ir supilkite miltus bei sodą. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, ir palikite tešlą maždaug 30 minučių. Tada į tešlą supilkite augalinį aliejų ir dar kartą išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, lengvai pateptą augaliniu aliejumi. Ir pradėkite kepti plonus blynelius. Apverskite blynelius labiau apkepusia puse į viršų ir ant blynelio krašto uždėkite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais, o žaliąjį svogūną smulkiai supjaustykite. Ant sūrio uždėkite lašišos gabalėlį. Ant lašišos viršaus užtepkite šiek tiek majonezo ir žaliųjų svogūnų. Priešingą blyno kraštą lengvai aptepkite majonezu - jis padės tvirtai užspausti sulankstytą blyną su įdaru. Įdarą suvyniokite į blyną, stengdamiesi suformuoti tvirtą ritinėlį.
Kategorijos