Naminiai blyneliai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai blyneliai su mėsa

Blyneliai su mėsa - tai klasikinis receptas, kurį galima gaminti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Blynai gali būti užkandis arba visavertis patiekalas. Juos patogu pasiimti į kelionę, nes jie bus skanūs ir karšti, ir šalti. Įdarą galima paruošti iš įvairių rūšių maltos mėsos. Pavyzdžiui, iš jautienos, kalakutienos, vištienos, kiaulienos. Taip pat gerai gaunasi įdaras blynams iš sumaišytos įvairių rūšių maltos mėsos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai blyneliai su mėsa Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite iki putų. Supilkite stiklinę pieno. Pasūdykite, pasaldinkite. Įberkite 1 stiklinę miltų. Viską išmaišykite. Supilkite likusius miltus, supilkite augalinį aliejų. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Naminiai blyneliai su mėsa Žingsnis 2
Prieš kepdami blynus gerai įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynus ant keptuvės iš abiejų pusių. Kartkartėmis į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Naminiai blyneliai su mėsa Žingsnis 3
Kepkite faršą svieste, kol iškeps. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Daržoves troškinkite atskirai nuo maltos mėsos. Sumaišykite daržoves ir faršą, pagal skonį pasūdykite ir sumaišykite blenderiu.

Žingsnis 4

Naminiai blyneliai su mėsa Žingsnis 4
Paimkite plokščią indą ir dėkite blyną ant jo paviršiaus. Ant blyno krašto dėkite įdaro, suvyniokite kraštus iš abiejų pusių ir susukite į vamzdelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos