Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai blyneliai su mėsa
Blyneliai su mėsa - tai klasikinis receptas, kurį galima gaminti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Blynai gali būti užkandis arba visavertis patiekalas. Juos patogu pasiimti į kelionę, nes jie bus skanūs ir karšti, ir šalti. Įdarą galima paruošti iš įvairių rūšių maltos mėsos. Pavyzdžiui, iš jautienos, kalakutienos, vištienos, kiaulienos. Taip pat gerai gaunasi įdaras blynams iš sumaišytos įvairių rūšių maltos mėsos.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite iki putų. Supilkite stiklinę pieno. Pasūdykite, pasaldinkite. Įberkite 1 stiklinę miltų. Viską išmaišykite. Supilkite likusius miltus, supilkite augalinį aliejų. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Prieš kepdami blynus gerai įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynus ant keptuvės iš abiejų pusių. Kartkartėmis į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Kepkite faršą svieste, kol iškeps. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais. Daržoves troškinkite atskirai nuo maltos mėsos. Sumaišykite daržoves ir faršą, pagal skonį pasūdykite ir sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 4
Paimkite plokščią indą ir dėkite blyną ant jo paviršiaus. Ant blyno krašto dėkite įdaro, suvyniokite kraštus iš abiejų pusių ir susukite į vamzdelį.
Kategorijos