Naminiai Capellan ikrų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Naminiai Capellan ikrų suktinukai

Itin populiarūs suši ritinėliai, arba tiesiog ritinėliai, yra viena iš daugelio tradicinio japoniško patiekalo suši rūšių. Nepaisant rytietiškos kilmės, juos mėgsta ir europiečiai. Jau seniai vertiname išskirtinį suktinukų skonį. Mūsų receptas įtikins jus, kad gardžius suktinukus galite pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai Capellan ikrų suktinukai Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu santykiu 1:1. Užvirinkite. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite ryžius 15 minučių. Tada išjunkite dujas ir palikite 10 minučių pastovėti. Išvirusių ryžių tūris padvigubės.

Žingsnis 2

Naminiai Capellan ikrų suktinukai Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, puode sumaišykite actą, cukrų ir druską, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Kai užvirs, išjunkite dujas. Kai ryžiai pailsės, supilkite į juos šį mišinį ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminiai Capellan ikrų suktinukai Žingsnis 3
Paruoškite krevetes. Nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu ir virkite 5 minutes, tada nulupkite. Paruoškite agurkus ir avokadą, supjaustydami juos ilgais plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Naminiai Capellan ikrų suktinukai Žingsnis 4
Apvyniokite bambukinį kilimėlį maistine plėvele. Nori lakštą perpjaukite į 2 lygias dalis. Sudrėkinkite rankas vandenyje ir ant "nori" lakšto sudėkite 150 g ryžių. Į "nori" lakšto vidurį sudėkite sūrį, agurką ir avokadą, o ant viršaus - krevetes. Ant viršaus sudėkite ikrus. Švelniai susukite suktinuką. capellana ir pabarstykite sezamo sėklomis. Suktinukus supjaustykite į 8 vienodas dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos