Publikavimo data: 2025-08-19
Naminiai čikenai
Neįtikėtinai skanius ir sultingus naminius viščiukus labai lengva pagaminti. Pagrindinį ingredientą - vištienos filė - reikia atšaldyti, o džiūvėsėlius pasigaminti patiems.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilkite filė sojų padažu ir palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį. Į vieną dubenį supilkite miltus, o į kitą - džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Filė gabalėlius pakaitomis merkite iš pradžių į miltus, tada į kiaušinį, paskui į džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Kepkite įkaitintame aliejuje.
Žingsnis 5
Išdėliokite jį ant servetėlės.
Kategorijos