Naminiai čikenai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminiai čikenai

Neįtikėtinai skanius ir sultingus naminius viščiukus labai lengva pagaminti. Pagrindinį ingredientą - vištienos filė - reikia atšaldyti, o džiūvėsėlius pasigaminti patiems.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai čikenai Žingsnis 1
Supjaustykite filė kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilkite filė sojų padažu ir palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Naminiai čikenai Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį. Į vieną dubenį supilkite miltus, o į kitą - džiūvėsėlius.

Žingsnis 3

Naminiai čikenai Žingsnis 3
Filė gabalėlius pakaitomis merkite iš pradžių į miltus, tada į kiaušinį, paskui į džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Naminiai čikenai Žingsnis 4
Kepkite įkaitintame aliejuje.

Žingsnis 5

Naminiai čikenai Žingsnis 5
Išdėliokite jį ant servetėlės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos